Streepje opa en oma hebben seks

02.01.2018

Volwassen vrouw Arnemuiden

Comments Off on Streepje opa en oma hebben seks


streepje opa en oma hebben seks

Knarsetandend nam Nel het boek weer mee naar boven, maar 's avonds ging ze terug en schoof en schikte net zo lang tot haar miskleun ertussen paste. Een paar dagen negeerde ze de kast, totdat ze er op een ochtend weer naartoe werd getrokken door een dwars boek dat zich niets van de regels aantrok.

Nieuwsgierig pakte ze het beduimelde boek op; omslag en titel hadden iets vertrouwds, deden een bel rinkelen, maar niet zo dwingend als de schoolbel vroeger: Het was eerder een zacht, lokkend, belletje: En hoewel ze nooit gedichten las besloot ze het erop te wagen. Eenmaal boven las ze de bundel niet meteen, en ook later niet in één keer van kaft tot kaft.

Voorlopig had ze genoeg aan de streepjes die de vorige eigenaar of eigenares in het boek had gezet. Een vrouw - ze wist het zeker, iemand die zo herkenbaar reageerde moest wel een vrouw zijn. Ze las de aangestreepte zinnen hardop:.

De ene keer had de onbekende een paar woorden onderstreept, dan weer een hele regel. Soms stond er een verticaal streepje in de kantlijn, dun als de afdruk van een vogelpootje op het strand bij eb, en bij één gedicht zelfs een uitroepteken:. Die regels klonken haar bekend in de oren, en al lezende hoorde ze in gedachten niet haar eigen stem maar die van een man, waardoor ook de hand die de streepjes gezet had die van een man werd. Ze was hem dankbaar voor de zinnen, beelden, waar hij haar, zonder het zelf te weten, op wees.

Bij ieder streepje was het alsof hij haar aanstootte: Het was alsof hij via de streepjes tegen haar praatte. Ze wilde hem vertellen hoe bijzonder ze deze ontmoetingen vond. Hem vragen waarom hij dit boek in hemelsnaam had weggedaan, dat moest haast wel een vergissing zijn. Een boek als dit wilde je toch de rest van je leven bij je houden? Daarom hing ze een briefje op de zijkast van de kast in de hal: Nel Veerman van zoekt contact met de vorige eigenaar van een boek, getiteld 'Verzamelde gedichten' enzovoorts.

Nog diezelfde avond was haar briefje weggehaald. Gespannen wachtte ze tot er werd aangebeld, beneden via de intercom of direct bij haar aan de deur. Ze luisterde of ze voetstappen hoorde, een kuchje op de gang. Alle mogelijke ontmoetingen stelde ze zich voor, ook de vervelende om een teleurstelling te voorkomen: Boeken konden hem niet meer boeien, mensen trouwens ook niet.

Zo iemand kon ze maar beter in zijn sop gaar laten koken. Maar het volgende moment zag ze hem al zitten, daar, tegenover haar in Olafs stoel, een man helemaal zoals de streepjes beloofden. Hij las haar een gedicht voor, en zij hem een stukje uit de krant. Ze aten samen en luisterden naar muziek. Ze keken met zijn tweeën naar iets meligs op de tv, om er eensgezind over te kunnen klagen. Programma's over mislukte verbouwingen, liefdes, verhuizingen naar het buitenland - daar bleven ze graag voor thuis.

Op zaterdagochtend, een paar dagen later, stond er een tengere, rossige man voor haar deur. De man van de streepjes - ze slikte. Hij was een jaar of dertig en droeg een trouwring. In zijn ene hand had hij haar briefje, in de andere een plastic tas, met boeken zo te zien. Ze was hem weleens tegengekomen met zijn zwangere vrouw.

Ze leken een beetje op elkaar, dat zag je wel vaker bij paren. Op de vriendelijke oogopslag na was hij niet de man die ze verwachtte, toch vroeg ze hem binnen.

Hij antwoordde dat hij weinig tijd had - op zaterdag deden ze altijd boodschappen -, maar een kop koffie kon wel. Terwijl ze het zette, herstelde ze zich en informeerde naar zijn vrouw; of ze inmiddels was bevallen? Dat moet mijn zusje geweest zijn. Ik heb geen vrouw. Met mijn zusje gaat het goed, dank u, ze loopt op alle dagen. Ze wees naar het boek op tafel. Door de zinnen die u heeft aangestreept. Ze keek hem aan, ondanks het leeftijdsverschil konden ze misschien bevriend raken.

Hij was een bijzonder mens, dat kon niet anders. Daardoor was het alsof je naast me zat en tegen me praatte. Ze beet op haar lip, ze wilde niet volschieten, maar sinds Olafs dood had ze niet meer zo met iemand gepraat.

Vlak voor de regen met bakken uit de hemel viel, had Hans de doos gered. Hij was er net op tijd bij, de bovenste boeken had hij met zijn jas beschermd. Nu herinnerde ze zich weer dat ze bij de eerste druppels al voor zich had gezien hoe Olafs dierbare boeken één grote brei werden waarin de letters, als mieren in een bord pap, voor hun leven vochten.

Om het geluid van de regen niet te hoeven horen had ze de televisie harder gezet. Sneller dan ze gehoopt had, stond Hans op en nam afscheid. Maar het gaf niet.

Ze keek in de plastic tas. Ze had voorlopig genoeg te lezen. Het was nooit te laat om de man achter de streepjes beter te leren kennen. Ter gelegenheid van de Nationale Voorleeslunch zullen bekende en onbekende Nederlanders vandaag dit verhaal voorlezen aan ouderen in zorginstellingen en bibliotheken door het hele land. Van schrijfster Vonne van der Meer verscheen onlangs de verhalenbundel 'Brood, zout, wijn'. Er is al eerder een account aangemaakt met dit e-mailadres, bij Trouw of een andere titel van onze uitgever.

Klik hier om u aan te melden, klik hier als u uw wachtwoord vergeten bent. Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox. Doe dus goed je best, kleine meid. Ik doe altijd goed mijn best toch, mama, Natuurlijk schat,jij doet altijd je best. Ik ben klaar hoor, mama en Linda rukt zonder enige gene de deur van hun kleed kamer open ,Oeps heb nog alleen mijn bikini broekje nog niet aan schat. OOO geeft niks hoor O P A heeft jou zelf gemaakt en mag toch ook el eens je zonder slipje en bikini broekje zien toch.

OPA kijkt zijn oogjes uit naar haar MMMMM prachtige meid ben je geworden hoor ,Ja M a m a laat een mooie kleine streepje groeien voor papa als cadeau voor hem bij thuis komst morgen. Enkel nog maar een paar dunne schaam haartjes is nog niet veel hoor. L i n d a plonst met mama in het water en de zwem juf komt ook net aan lopen naar haar toe.

Hoi l i N D a ziet er weer beeldschoon uit en mama Miranda ook weer spannend nieuwe look heb je aan. Is je man er niet bij ,nee is in Parijs voor zaken maar heb wel mijn vader en moeder mee gebracht. Ja Linda nu extra goed je best doen he lieverd. Zo dat gaat echt doe goede kant op he met je mooie beentjes tegelijk sluiten en dan je handjes.

Linda zo blij dat ze pardoes de meiden hun strikjes los trekt van hun bikini stof ,OOOOO je hebt hele kleine dikke harde tepels Maria. Nou jou moeder wint het nog steeds van mij hoor wat een paar prachtige exemplaren heb jij Miranda. Jij kijk maar eens naar mijn moeder zo moeder zo dochter zeggen ze toch altijd. Nou je bent een plaatje meid hoor Maria , Linda is zeer stout en ook haar broekje moet er aan geloven.

WOW een prachtige drie hoekje geschoren mmmm een plukje haar net boven haar navel en dan strak en kaal naar beneden. Ja mijn vriendje zal eens niet er met zijn tondeuse mooi nieuwe look daar geven. Dikke knuffel ,mag ik eens zonder bandje proberen maria kijk maar of je dat wel aan kan zonder bandje om je. Die kleine zwemt direct weg zonder bandje een echt natuur talent dat gaat papa geld kosten. Nieuwe reacties per e-mail ontvangen. Tags stagiaire dikke tieten pijpt geile jongen stijve eikel kooi geschoren kut strakke reet afzuigt tepelklemmen afspraakje mooie poesje seksuele relatie uitgewoond sex advertentie sexslavin BDSM BDSM spelletjes verwennen stevige borstjes zusje tepeltjes scheiding vastgeketend schoonzusje kutsap oplikte lekkere kutje dikke dildo ontzettend geil oma klein slipje douchen onderwater sex brunette geile blik homo seks tongen versierde zus nauwe poesje krachtige beurt streelden vreemdging keihard genaaid bisex.

Meest gelezen Sexverhalen Joris en zijn rijpe schoonmoeder. Mama neuken door middel van chantage. Mijn tante lag in mijn bed en wilde geneukt worden.

.

MAN GEZOCHT VOOR SEKS HETE MEIDEN NEUKEN

Streepje opa en oma hebben seks

Sex nieuwegein lekkere blowjob Alle mogelijke ontmoetingen stelde ze zich voor, ook de vervelende om een teleurstelling te voorkomen: Broer en zus moeten verplicht hotelkamer delen. Bekendste voorbeelden van dit soort technologieën zijn cookies. Deepthroat door zwangere vrouw. Een paar dagen negeerde ze de kast, totdat ze er op een ochtend weer naartoe werd getrokken door een dwars boek dat zich niets van de regels aantrok.