Komkommer in kut slavin te huur

30.12.2017

Diepe keel Arnemuiden

Comments Off on Komkommer in kut slavin te huur


..

Komkommer in kut slavin te huur

: Komkommer in kut slavin te huur

Sex massage dordrecht stel zoekt bi vrouw Prive ontvangst studente grote kut beffen
Neuken in nieuwegein neuken in rotterdam Nuru massage brabant vrouw voor sex gezocht
Komkommer in kut slavin te huur Thuisontvangst hoorn geile natte kut
PIJPEN EN NEUKEN GRATIS NEUKFILMS 270
PRIVEONTVANGST GROTE BORSTEN BDSM OVERIJSSEL Kinky sex film neuk de juf

GEILE MEIDEN FILM MILF GELDERLAND

Ik geniet en lig op deze warme avond hier op deze plaats tussen en op het hoge gras bij de mooiste weilanden die ik ooit gezien heb. Een heel zacht windje streelt mijn weinig bedekte lichaam. Een mooie lange jurk draag ik, met een split tot boven aan mijn bovenbeen, die maar net mijn schaamstreek bedekken kan.

Ik rook nog een sigaret en overdenk de laatste dagen. Ik denk aan mijn onvrede over mijn huwelijk, niet zozeer mijn huwelijk zelf maar des te meer de sex die we nog hebben of beter gezegd die we niet meer hebben.

Bijna niets meer hebben we samen. Ik zit te denken over hoe het ooit is geweest. Hoe gepassioneerd wij waren. Die tijd is voorbij, al heel lang voorbij. Heel lang heb ik de onvrede die er was niet willen of mogen bekennen van mezelf. Maar de laatse weken is het ondraaglijk geweest. Tig maal heb ik geprobeerd om aandacht van mijn man los te peuren maar telkens zonder resultaat. Na veel dagen nadenken heb ik dan toch eindelijk mijn plan getrokken en ben op het internet gaan zitten snuffelen.

Voor het allereerst sinds tijden was ik weer die sexbeluste vrouw die ik vroeger ook was. Ik heb het voor elkaar gekregen drie afspraken te maken met drie verschillende mannen. Alle drie heb ik ze ontmoet de afgelopen drie dagen en met alle drie heb ik de meest heerlijke sex gehad. Ik heb toegegeven aan mijn behoeftes die ik al zolang gemist had. Hieraan terugdenkend schieten de tranen in mijn ogen. Niet van verdriet of schaamte. Integendeel, het is juist een goevoel van blijdschap, vreugde en geiligheid.

Ik ben zo blij eindelijk toe te hebben gegeven dat dit juist was waar ik zo naar smachtte. Vol van blijdschap en voldoening zak ik weg in een diepe slaap. Ik heb amper notie van wie of wat er tegenover me staat. Van mijn nog slaperige moment wordt al snel dankbaar misbruik gemaakt.

Een blinddoek wordt mij voorgedaan en mijn handen worden ruw vastgepakt en op mijn rug bij elkaar gebonden. Maar zo mooi en zo gewillig, nee, nooit eerder.

Ach, een wip is een wip natuurlijk en ik vermaak me altijd wel, maar deze had iets aparts. Hongerig was ze, gretig. Ze wist niet hoe gauw ze met mij een hotelkamer moest huren zodat ze kon beginnen. Ik hoefde haar verdorie niet eens uit te kleden. Op de drempel had ze haar jurk al uit en daaronder droeg ze niets. Grote sprongen, snel klaar. En jongen, werkelijk alles deed ze en wilde ze. Ze kon pijpen als de beste, ze had geen enkel bezwaar tegen anaal, integendeel.

Een wandelende natte droom, dat was ze. Enig minpuntje was dat ze nogal veel lawaai maakte en dat kun je niet hebben in een hotel. Ze kreunde en kermde boven het geluid van de tv uit en die stond toch vrij hard. Dus legde ik maar een hand op haar mond. Ja, je moet toch wat. Het vreemde was dat ze geen enkele poging deed om onder die hand uit te komen.

Het leek wel of het haar alleen maar geiler maakte. Haar tepels mogen wel pijn hebben gedaan, zo hard waren ze. Maar ja, hoe lang kun je neuken?

We hebben het de hele middag en een stuk van de avond volgehouden maar toen kon ik ook geen pap meer zeggen. Nee, zei ze, ze wilde geen nieuwe afspraak. Niets persoonlijks hoor, dit was gewoon een inhaaloefening geweest en toevallig was ik de gelukkige. Ik kan me daar gruwelijk kwaad over maken. De discussie is vaak dat vrouwen lustobjecten zijn voor mannen maar er zijn beslist ook vrouwen die schaamteloos gebruik maken van een man en hem dan weer afdanken.

Dus, toen ze even ging plassen keek ik in haar tasje en noteerde haar adres. En zo sta ik dus nu weer naar haar naakte lijf te kijken. O, wat een prachtige rondingen. Maar de trut houdt niet op met gillen.

Dus komt er een doek bij, nu over haar mond. Als ik haar benen spreid om nog eens goed naar al het moois te kijken verwacht ik wild getrap. Maar nee, ze werkt mee, gewillig mee. Als ik van haar kutje proef beweegt ze zelfs in mijn ritme mee.

Ze wordt niet gedwongen gelikt, nee, ze laat zich gretig likken. Jazeker, gretig, want haar sappen vloeien overvloedig. Niks ervan, de bitch moet lijden. Lijden moet ze, voor wat ze me heeft aangedaan. Dus kom ik overeind, sleep haar van het bed en leg haar zo neer dat ze knielt naast het bed, met haar hele bovenlijf op het bed. Ik buig haar armen wat hoger zodat ze me niet hinderen.

Uit mijn tas pak ik een lederen slaginstrument. Het is een handvat met een paar brede, maar ook lange leren flappen eraan. Een klein beetje buigzaam maar niet teveel. Dat leek me wel een leuk ding in de shop. De tv gaat weer aan en als ik weer terugloop zie ik dat ze haar benen uit elkaar gezet heeft. Ik zou haar zo zelfs tussen de benen kunnen slaan, op haar kut! Dat heeft ze vast niet door, maar dat ga ik wel doen. Ik begin niet te hard maar merk al snel dat ze het nauwelijks voelt. Dus gaat de slagkracht en het tempo omhoog.

Haar kont wordt mooi rood maar het lijkt wel of ze hem alleen maar verder achteruit steekt. Wat gaat hij met me doen?

De angst grijpt me vast en ik besef nu dat ik heel de tijd alles al bij elkaar gil maar hoe graag ik ook wil, ik kan niet stoppen. Mijn mond wordt gesnoerd. Ik krijg een doek of iets dergelijks over mijn mond. Mijn oren tuteren nog van mijn eigen gegil. Ik besef dat ik hier naakt lig en vrijwel weerloos lig te wachten op wat komen gaat.

Twee grote handen pakken mijn benen. Twee grote stevige warme handen. Op een vreemde manier wil ik me helemaal niet meer verzetten. Het besef van hoe ik hier lig en die twee heerlijke warme handen, het windt me op. God, ja het windt me op ik voel het borrelen aan de binnenkant.

Mijn angst maakt plaats voor nieuwsgierigheid en bovenal voor geiligheid. Ik wil meer, o alstublieft geef me meer.

Langzaam voel ik een hoofd tussen mijn benen plaats nemen. Rustig maar stevig voel ik een tong over mijn poes gaan. Hij raakt precies de juiste plekjes. Ik spreid mijn benen nog iets verder zodat hij meer ruimte krijgt om mijn clit nog iets meer te bewerken en met mijn heupen beweeg ik zodat de meest gevoelige plekjes geraakt worden.

Nog heel even en dan Weg is die heerlijke tong. Ik hoor de voetstappen bij me vandaan gaan. Nog denkend aan die geile tong en het beeld voor me halend hoe het er nu uit moet zien raak ik nog verder opgewonden en voel ik een dun straaltje vocht langs mijn lies lopen.

Als hij terugkomt moet dit er onweerstaanbaar uitzien. Ik weet zeker dat elke man daar gebruik van zal maken. Ik ben op van opwinding en zeker dat hij dat poesje wel een flinke beurt zal geven. Auw, wat is dat? Meneer is dus in voor andere spelletjes. Nu, hij kan het krijgen zoals hij het hebben wil en ik gooi mijn kont de lucht in, Ik daag hem uit om te laten zien wat hij in huis heeft want dat zou ik best wel eens willen weten.

Al snel voel ik de slagen op mijn kont harder worden. Ook volgen ze elkaar in steeds sneller tempo op. Dus meneer houdt er van om dametjes een pak voor de billen te geven. Ik steek mijn kont nog verder omhoog. Zeker weten dat hij alles zal moeten gaan geven wat hij in huis heeft. Nooit geweten dat dit zo opwindend was. Heel mijn lijf staat in vuur en vlam. Ik zou nu toch eigenlijk moeten kijken hoe ik hem hier weg zou kunnen krijgen voor het echt uit de hand loopt.

Maar nee, ik wil meer. Ik wil veel meer. Heel mijn lijf, mijn geest snakt hier naar. Ik krijg ook meer. Hoewel het tempo hetzelfde blijft voel ik dat de klappen steeds harder worden. Auw nu begint het toch wel echt pijn te doen. Maar hij moet niet denken dat ik me gewonnen zal geven.

O nee, ik zal me zeker niet gewonnen geven. Ik weet zeker dat ik dit spelletje winnen kan. Ineens stopt het weer. Net nu ik het aankan stopt het. Heeft hij nu niet in de gaten dat ik hier juist naar snak?

Mijn gedachten worden niet gehoord. Opieuw loopt hij bij me vandaan. Een hele tijd hoor ik niets behalve de tv. Ik zink weg in mijn eigen gedachten. Is hij er nog? Jawel, anders had ik de deur wel gehoord toch? De stilte houdt aan. Ik begin me nu toch wel weer zorgen te maken. Hij zou me hier toch niet zo achterlaten? Ik voel me teleurgesteld want stiekem had ik wel gehoopt op meer avontuur. Stel dat iemand mij hier zo vindt?

Wat moet ik die mensen dan vertellen? Ik kan toch moeiljk vertellen dat iemand mijn huis binnensloop om met mij allerlei dingen uit te halen en dan ook nog bekennen dat het me wel vreselijk opwond en dat ik eens even lekker meegedaan heb?

Of stel dat niemand me vindt? Dat ik hier dagen zo moet blijven hangen over het bed? Net nu ik het gevoel heb dat ik ga krijgen wat ik al die tijd zo gemist heb laat hij me hier achter! Nee, dat kan hij me toch niet aandoen. Ik zak door mijn benen en ik voel tranen opkomen Ik voel woede opkomen en uit volle macht probeer ik weer op te krabbelen.

Met mijn gezicht wrijf ik langs het bed in de hoop dat ik die blinddoek van mijn kop af krijg. Al wrijvend en schurend lukt het en ik krabbel nog wat verder op. Ik kijk de kamer rond en dan zie ik hem daar zitten op het bankje bij het raam. Daar zit hij dan met een grijns van oor tot oor. Een bijna onheilspellende grijns. Ik ben boos en verschrikt: Wat is dit voor slet?

Ik zal haar bang maken en straffen en een lesje leren en misschien nog aan me onderwerpen ook en wat gebeurt er? Ze wordt alleen maar geiler! Ze steekt haar kont achteruit als een loopse teef, klaar om gedekt te worden. Niet onder de indruk van slaag. Niet onder de indruk? Ze lijkt het wel lekker te vinden! Er komt niets van mijn plannetjes terecht. Ik heb er natuurlijk van gehoord en ook wel eens over gefantaseerd.

Ooooh, de natte droom van elke man. Een kutje aan je voeten dat doet wat je wil en dat je kunt misbruiken zoals het je uitkomt. Niet te geloven, dat moet de hemel zijn. Dat er eigenlijk om smeekt om gebruikt te worden? Maar hoe moet dat? Ja, ik zei het net wel heel flink maar ik ben niet onnozel. Het kan niet zo zijn dat het meisje maar moet doen wat er gezegd wordt en helemaal niets heeft in te brengen. Daar moeten afspraken zijn.

Hoe langer ik erover nadenk hoe leuker het eigenlijk wordt. Ik kwam hier voor wraak maar het wordt misschien wel veel meer. Geen straffend einde maar een nieuw begin. Vaak moeten klaarkomen of helemaal niet mogen. Hmmm, mogelijkheden te over. Ik heb in de auto wel wat touw en tape liggen bedenk ik. Er stonden bomen in de straat waar wel wat bruikbare takjes zijn af te snijden. Nou, daar moet ik toch eerst wel mee uit de voeten kunnen? Ik grinnik al wat bij de gedachte. Ik zie dat ze haar blinddoek heeft afgekregen en me eerst verschrikt maar dan duidelijk herkennend aankijkt.

Ik moet dat de kop indrukken voordat ze gaat dreigen. In drie stappen ben ik bij haar. Ik buig me over haar heen tot mijn gezicht minder dan tien centimeter van het hare is verwijderd en zeg op mijn meest dreigende toon: Ik heb alles gefilmd en als je na vertoning van die beelden er nog iemand van kunt overtuigen dat je bent aangerand dan nomineer ik je voor een Oscar.

Het geil droop duidelijk zichtbaar uit je kut. Meegenomen worden voor een wip en je kunt weer gaan. En kom me niet met de kutsmoes aan dat ik vereerd zou moeten zijn dat je mij koos want daar gaat het niet om. Ik ben geen fucking dildo, of wel soms? Maar dat heb ik opgelost.

Ik ga even de kamer uit, maar ben niet ver. Als ik je hoor gillen ga ik je echt pijn doen, begrepen? Ik verdoe geen tijd met een paar keer heen en weer lopen en het opengooien van de deur om haar te tonen dat ik er echt wel ben. Dat soort spelletjes zijn zinloos. Je moet gewoon opschieten, dan ben je al terug voor ze hebben bedacht welk kattekwaad ze zullen gaan uithalen.

Ze ligt er dan ook nog net zo. Maar spert wel haar ogen open als ze mijn spullen ziet. De tie-rips bewaar ik voor als je echt vervelend wordt. Ik zeg je dat die dingen niet lekker zitten als ze strak worden aangetrokken.

De tape is voor je mond. Zolang je niet gaat brullen gebruik ik die ook niet. Het touw ga ik wel gebruiken. Maar ik maak je handen eerst los. Denk je dat dat kan zonder dat je gekke dingen gaat doen?

Ik maak haar los en zet haar overeind. Ze had nauwelijks meer wat aan, zeker niet op de plekken die kleren doorgaans in elk geval bedekken, maar toch lijken die handelingen die ze voor mijn ogen moet verrichten haar nog te raken. Nee, niet zeuren, je moet wel. Ik trek haar benen uit elkaar en ga rustig zitten wachten. Zoals verwacht duurt dat wel even, maar dan komt ook een mooi stroompje los.

Altijd al eens willen zien. Voor zover ik nog twijfelde aan haar instelling kan ik dat nu toch wel overboord zetten. Ik volg haar handelingen nauwgezet en wijs hier en daar nog wat vergeten plekjes aan. Haar toch altijd al prachtige kutje wordt nu weer glorieus. Even streel ik haar en laat mijn middelvinger naar binnen glijden. Een moeras is er de sahara bij. Ik ben er geruime tijd mee bezig, moet ook vaak overnieuw beginnen. Maar uiteindelijk ben ik tevreden. En tot mijn verbazing heeft ze alles geduldig ondergaan.

Ik peil nog eens even en ze is nog altijd vochtig. Ik heb wat berkentakken van verschillende dikte afgesneden die ik nu van bladeren en uitsteeksel ontdoe. Voor straks is er ook nog een bamboe-stok die ik in de tuin van de buren zag. De bloemen die het ding moest ondersteunen liggen nu plat op de grond maar bloemen die hun eigen broek niet kunnen ophouden vind ik toch al waardeloos, dus wat zou het.

Ik heb het ding wel even afgewassen natuurlijk. Ik heb me geschoren, ja ook de puntjes waar hij me op wees, zodat ik die niet zou vergeten. Alsof ik het zelf niet gezien zou hebben zo wees hij naar die plekjes. Ze waren bijna niet eens waarneembaar.

En dan nog te bedenken dat hij me opdroeg te plassen, Ja hij droeg het me op! Verwachte dat het er zo maar uit zou vallen of zo. Vreemd genoeg heb ik het allemaal gedaan zoals hij zei. Al vastgebonden in een onmogelijke en vooral onbeweeglijke positie schiet door me heen wat zich zojuist afgespeeld heeft in de badkamer. Alsof ik een klein kind ben, pfff!!!. Pas nu komt er protest in me op. Protest tegen de manier waarop hij me net behandelde.

En ik besef ook dat ik me behalve beschaamd ook ongelooflijk geil gevoeld heb. Nog steeds ben ik opgewonden zowel van geiligheid als van schaamte en zelfs van wat milde woede. Ik heb nog geen half uur geleden bedacht dat het me wel wat leek en nu begin ik weer te twijfelen. Alles bij elkaar genomen is dit avontuur eng. Maar ondanks dat windt het me allemaal vreselijk op.

Als ik denk aan de spulletjes die hij bij elkaar gezocht heeft kan ik niet laten mezelf af te vragen wat hij daarmee van plan is. Mijn fantasie gaat mezelf te boven, maar aan de andere kant wil ik het eigenlijk ook niet weten. Hoewel ik het zelfs aan mezelf liever niet toe wil geven windt dit alles me meer op dan wat dan ook. Geen man in mijn leven heeft mij ooit eerder deze hevige opwinding laten voelen.

Dus ik ben aardig in conflict met mezelf. Ik weet eigenlijk niet wat ik moet. Mijn verstand zegt dat ik me moet verzetten maar mijn gevoel zet me dat dit is wat ik wil. Ik besluit voor mezelf alles te ondergaan en het te beleven zoals het komt.

Genot, pijn, geiligheid, emoties, alles moet maar komen zoals het zal komen. Ik ben geil maar ook doodsbang, vooral voor mezelf, want ik besef als geen ander dat ik dingen van mezelf zal leren kennen die ik nog niet eerder gezien of ervaren heb. Ik probeer te beseffen wat er allemaal gaande is. Ik voel de touwen strak om mijn armen en de rest van mijn lichaam zitten. Ik voel me veilig maar ik kan mijn veilige gevoel aan mezelf niet verklaren.

Want aan de andere kant voel ik me kwetsbaar en beschaamd en ben ik angstig. Maar het voelt ook allemaal zo goed, zo naturlijk. Al tijden heb ik gefantaseerd over dit soort situaties maar nu het werkelijkheid is voelt het zo vreemd. Ik kijk op en zie zijn gezicht. Hij heeft de wervelstorm in mijn hoofd gezien en ik zie een tevreden en tegelijkertijd voorzichtige glimlach.

Hij heeft een warme, omhelzende blik in zijn ogen en tegelijkertijd blijven ze streng. Veelbelovend vinden onze ogen elkaar alsof we elkaar stilzwijgend beloven deze ontdekkingstocht samen te doorlopen. Ik ben bereid mezelf te geven. Ik vind het wel eng maar toch ben ik zeker bereid dat te doen. Hij zegt nog niets maar zijn blik is geruststellend en tevens vol van verwachting.

En even is het stil Ik ga je vertellen wat ik van je verwacht. Jij doet wat ik zeg, punt uit. Mijn lippen bewegen maar mijn stem blijft uit. Ik blijf naar hem kijken en omdat er toch niets fatsoenlijks uit mijn mond komt wacht ik wat hij verder te vertellen heeft. Hij praat verder en doet net alsof hij niet ziet dat ik iets in wilde brengen. Geluid maken vind ik best maar aan gillen heb ik een hekel dus dat doen we niet! Dat onnozele gegil van net is je vergeven, maar als het nog eens voorkomt zal dat zijn gevolgen hebben.

Tegenwerken ben ik ook niet op gesteld. Je kijkt me alleen aan als ik er om vraag. Als je iets wilt vragen steek je je vinger op net als dat je dat vroeger op school geleerd hebt. Verder mag je me Meneer, Meester en U noemen. Jou zal ik noemen zoals het mij uitkomt. Hou je je niet aan mijn eisen dan zal ik je straffen.

Ik zal streng maar rechtvaardig zijn. Ik zal jou vragen hoe het met je gaat en met je duim kun je me aangeven hoe je gesteldheid is. Gaat het goed dan gaat die duim omhoog, gaat het slecht met je dan gaat hij omlaag. Alles er tussen in mag ook. Is hij helemaal omlaag dan weet ik dat jouw grens bereikt is en zal ik je rust gunnen voor zolang jij die nodig hebt.

Maak je hier misbruik van dan kom je er vanzelf achter. Is dit allemaal duidelijk dametje? Dus besluit ik maar mijn mond te houden. Nog steeds vind ik het eng maar zijn duidelijkheid stelt me gerust. De regels die hij mij oplegt zijn goed te doen voor zover ik het nu kan overzien. Het geeft me wat houvast en de zekerheid dat hij net zoveel met mij bezig is of zelfs meer met mij dan met zichzelf. Ben je er klaar voor?

Het punt van overgaan op echte actie is aangebroken. Uitgaande van de gedachte dat ik wraak wil zou ik dat natuurlijk niet moeten doen. Maar ik ben eigenlijk wel blij dat ik het doe. Eigenlijk is mijn woede ook al wat gezakt, niet in de laatste plaats door haar gedrag. Daar komt nog bij dat haar tengere lijf eerder beschermende gevoelens in mij boven brengt dan destructieve. Ze heeft iets van een meisje en van meisjes blijf je af en zelfs zorg je ervoor dat je haar voor anderen in bescherming neemt.

Een stemmetje in mijn achterhoofd waarschuwt me nog dat vrouwen en meisjes die onschuld maar al te handig weten te misbruiken maar daar wil ik niet van weten. Daarvoor trilt dit lijfje teveel, daarvoor is het kippenvel te dik. Ik krijg medelijden, maar dat wil ik nou ook weer niet. Straf zal ze hebben, wat zullen we nou krijgen! Maar dan zie ik die ogen. En hoe het kan weet ik nog niet, maar ik zie haar strijd tussen angst en tegenstribbelen aan de ene kant en geilheid en het vervullen van haar diepste wens aan de andere kant.

Kristalhelder is die strijd te zien. Haar ogen zijn het ene moment groot van angst en het andere peilloos diep van geilheid. En dat alles gecombineerd met dat strak samengebonden lichaam, al haar bekoorlijkheden binnen handbereik en haar verlokkende geur maakt dat ik, nou ja, een mietje word. Het is veel meer dan compassie voelen omdat ze zo dapper is. Eigenlijk geef ik me gewoon gewonnen.

Eigenlijk vind ik haar veel te lief om nog te slaan. Liever zou ik haar knuffelen. Maar ja, dat kan eigenlijk ook niet. Want geeft ze niet tegelijk te kennen dat ik een droom waarmaak?

De knoop hoef ik niet door te hakken. Dat wordt voor mij gedaan. Ze doet het zelf. Want als ze me weer aankijkt zie ik hoe diep haar verlangen is. En dus zal ik haar geven wat ik kan. Met barse stem geef ik wat aanwijzingen over wat mag en wat niet. Volgens mij niet erg origineel, maar wat kan het schelen. Ik weet dat ze ze zal ondergaan. Ik weet dat ze zich zal geven. Hoe groot haar verlangen is blijkt ook duidelijk uit haar vuurrode kutje, de sappen overvloedig glinsterend tussen de lippen.

Het is dat ze zo strak in de touwen zit anders zou haar kut zich openen als een bloem. Ik trek ook mijn kleren uit en ik probeer even of ik mijn penis in haar kan steken. Dat lukt, en ze kreunt het uit, maar het is nog lang geen tijd voor dat soort pret. Dan gaan we los. Ik zal het simpel houden. Ik heb hier wat takjes en stokjes. Daarmee ga ik je slaan. Op je billen, op je dijen, op je rug.

Helaas kan ik nauwelijks bij je tietjes en al helemaal niet bij dat puddingbuikje van je. Daar heb je dus wat geluk en zal ik je ontzien. Je voetzolen, ja daar kan ik wel bij, evenals bij je kut. Ik zal zachtjes beginnen en ik zal spreiden. Alles krijgt uiteindelijk een beurt, alles zal uiteindelijk rood zijn. Ik streef eigenlijk niet naar strepen en ook niet naar striemen, maar als ik denk dat het nog niet hard genoeg geweest is zul je ook daarmee te maken krijgen.

En tussendoor zal ik steeds even bij je naar binnen gaan. Je verlangen wekken om keihard door mij geneukt te worden. Maar dat zul je dan toch echt moeten verdienen. Vooraf zeg ik niet hoe dat moet.

Een geil teefje zoals jij weet zelf wel hoe dat zit. Schaam je je trouwens al dat je hier met een natte scheur ligt? Wachtend op een man die je nauwelijks kent? Verlangend dat hij je zal mishandelen?

En toch kun je er niets aan doen. Volgens mij WIL je er zelfs niks aan doen. Als ik je losmaakte zou je blijven liggen. Als ik je de deur uitduwde zou je terugkruipen. En als je kon zou je je kut in mijn hand duwen. Smekend om bevrediging van je dierlijke lusten. Hoe vaker ik je kut noem hoe natter het ding wordt.

Praat mij nooit meer van zedige meisjes. Een wandelende kut ben je. Een wandelende druipende kut! Beschaamd is ze, verschrikkelijk vernederd. Maar niet in de laatste plaats ook door haarzelf want zij weet net zo goed als ik kan zien hoeveel natter ze door dat verhaal is geworden.

Ondertussen heb ik de eerste twijg gepakt. Niet te dun want dat zou gelijk te gemeen zijn. Uiteraard begin ik met haar kont. Een gestage stroom slagen, niet te snel, goed gespreid, niet te hard. Eerst maar eens rood maken die dingen. Het vlees opwarmen, niet meer dan dat. Ze ligt rustig, afwachtend, haar ogen dicht. Na een minuut of tien krijgt ze de eerste keer mijn lul te voelen.

Hij glijdt moeiteloos naar binnen. Ze knijpt haar spieren samen, voel ik, drukt tegen me in. O ja, ze wil zeker graag geneukt worden. Misschien wel een soort verkracht worden. Vijf minuten, in een zo rustig tempo dat ze niets krijgt van wat ze wil.

Dan vraagt ze, toch al een beetje lachend, aan Bert of dit genoeg is of dat hij nog meer wil weten. Bert zegt lachend dat ze nu al zo veel verteld heeft dat ze net zo goed ook haar bh-maat nog wel even kan vertellen. Patty vindt dat hij nu wel erg veel wil weten maar vertelt toch dat haar bh-maat D is, haar kleding maat 40 en in haar kut past met gemak een hele grote komkommer.

Als ze daarna lachend vraagt of het buurmannetje nu tevreden is zegt Bert dat hij nu wel weet wat er in haar kut past, maar dat ze nog vergeten is te vertellen wat er in haar kont past.

Dan vindt Patty het wel even genoeg en wil nu ook weten wie haar buurman is. Bart begint te vertellen wat zijn naam is, dat hij 35 jaar is, dat hij wel heel veel vrouwen zeer grondig heeft uitgeprobeerd, maar aangezien er geen enkele door de testen kwam is hij nooit getrouwd en heeft hij dus ook geen vrouw. Wat hij wel heeft zijn een dak boven zijn hoofd en een baan. Patty kijkt hem aan en zegt dat hij nu toch ook iets vergeten is.

Als zij hier staat te vertellen hoe groot haar tieten en haar kut zijn wil ze ook weten hoe lang zijn lul is. Bert zegt dat het nu maar een miezerig klein dingetje is en zij zelf in de hand heeft hoe groot hij kan worden. Met een ondeugende blik in haar ogen zegt Patty dat hij dat wel kan zegen, maar dat ze voorlopig nog helemaal niets in haar hand heeft. Met de opmerking dat hij haar daar wel bij kan helpen maakt Bert zijn broek los en laat die samen met zijn slip op de grond zakken. Patty gaat op haar knieën voor hem op de grond zitten, pakt zijn van de kou in elkaar geschrompelde pikkie vast en zegt dat ze nu inderdaad een klein dingetje in haar hand heeft.

Door de aanraking van haar hand komt er echter leven in en als ze dan ook nog haar hand langzaam over dat dingetje heen en weer beweegt begint het uit te groeien tot een zeer respectabele keiharde neukstaaf van 18 á 20 cm. Als hij op volle lengte is geeft ze een kusje op de eikel en laat hem dan tussen haar lippen glijden. Met een hand houdt ze nu de lul van Bert vast die ze heerlijk aan het pijen is en met haar andere hand speelt ze met zijn ballen.

Bert staat volop te genieten en al snel voelt hij zijn zaad dringen om naar buiten te komen. Patty voelt dat ook en verhoogt haar tempo. Dan kan Bert het niet meer houden en spuit hij grote stralen sperma in het heerlijke pijpbekkie van Patty. Zonder ook maar een druppel te morsen slikt die alles in en likt dan langzaam de lul van Bert nog even schoon. Dan zegt Patty dat dit haar manier was om Bert te bedanken voor het redden van haar kleren.

Terwijl hij zijn broek weer omhoog hijst zegt Bert dat ze hem wel vaker zo mag bedanken, want hij heeft het heerlijk gevonden.

Dan ziet hij hoe Patty een trui begint uit te trekken. Patty ziet hem kijken en zegt dat hij zich echt geen illusies hoeft te maken en alleen wat uitdoet omdat drie lagen kleren wel heel erg veel is in een warm huis. Ze stopt dan ook tot spijt van Bert met het uitdoen van haar truien als ze alleen nog een strak T-shirt en haar bh aan heeft.

Dan kijkt ze even twijfelend naar haar spijkerbroek met daarover een rok en vraagt aan Bert wat hij wil dat ze uit doet, de rok of de broek. Bert zegt natuurlijk dat ze wat hem betreft allebei wel uit mag doen. Het kost Bert moeite om niet gelijk aan de lekkere billen te zitten die hij nu voor zich ziet, maar hij weet zich te beheersen.

Hij stelt voor om de stapel kleren voorlopig maar even in de gang te laten liggen en eerst naar de keuken te gaan om te zien wat er aan eten in huis is. Patty heeft al een paar dagen bijna niet te eten gehad en wil graag weer eens wat fatsoenlijks in haar maag, dus die is het helemaal met hem eens. Terwijl ze naar de keuken lopen begint Patty toch weer bedenkelijk te kijken en vraagt bezorgd of ze de volgende dag echt weg moet. Bert legt een arm om haar heen en trekt haar een beetje tegen zich aan.

Dan vraagt hij of ze echt denkt dat hij haar alleen in huis heeft gehaald om haar deze avond helemaal kapot te neuken en de volgende morgen na gebruik de straat weer op te schoppen. Patty zegt dat ze niets denkt, maar er maalt van alles door haar hoofd en ze weet het gewoon niet meer.

Ze weet alleen wel dat Bert heeft gezegd dat ze vannacht bij hem mag slapen en niet heeft gezegd dat ze langer mag blijven. Bert zegt dat hij haar echt niet in deze rot situatie de straat op zal schoppen. Zolang ze zich fatsoenlijk gedraagt mag ze wat hem betreft blijven en daar hoeft ze zich niet eens voor kapot te laten neuken. Toch kan Bert het niet laten en hij zegt er gelijk achteraan dat hij dat natuurlijk liever wel doet. Patty zegt niets, maar kijkt alleen Bert even aan, legt haar hoofd op zijn schouder en loopt zo, kennelijk weer wat gerustgesteld, samen met hem verder naar de keuken.

Daar aangekomen zegt Bert nog tegen haar dat ze moet proberen zich minder zorgen te maken en ondanks alles moet proberen er een leuke avond van te maken.

Hij zal zijn best doen om haar zo veel mogelijk te helpen en zij kan hem helpen door te vertellen wat ze wil eten. Veel keuze heeft ze overigens niet, want hij heeft nu geen zin meer om nog te gaan koken en ze kan dus alleen kiezen uit een paar magnetronmaaltijden die hij nog heeft.

De keuze is snel gemaakt, de maaltijden snel opgewarmd en al snel zitten ze in de woonkamer met smaak te eten. Als de maaltijd op is en de rommel opgeruimd gaan ze, met een drankje voor zich, naast elkaar op de bank zitten om wat TV te kijken. Helaas kunnen ze geen enkel programma vinden dat ze de moeite waard vinden dus laten ze de TV maar op een willekeurige zender aanstaan.

Als ze zich zo even hebben zitten vervelen legt Patty haar hoofd op een schouder van Bert en terwijl ze haar hand over zijn been in de richting van zijn kruis laat glijden vraagt ze of hij geen leuk porno filmpje in huis heeft.

Bert zegt dat hij genoeg leuke filmpjes heeft, maar dat het hem nog veel leuker lijkt als ze nu hun eigen porno maken en lekker gaan neuken. Terwijl hij dit zegt heeft hij zich een beetje naar Patty gedraaid en een van haar grote borsten beetgepakt die hij zachtjes begint te kneden. Patty vindt dit een heel goed idee en maakt de broek van Bert los om zijn lul er uit te halen en heel zachtjes af te gaan trekken.

Zo zitten ze een tijdje rustig met elkaar te spelen tot Bert wel wat meer wil en het T-shirt van Patty naar boven schuift. Om het uit te doen moet ze hem loslaten en terwijl ze met haar handen omhoog zit om het T-shirt uit te doen zegt ze dat ze nu net zo goed de rest ook uit kunnen doen. Even later zitten ze dan ook naakt naast elkaar op de bank. Bert zit volop te genieten van het mooie lichaam dat hij naast zich ziet.

Patty heeft een niet echt slank, maar ook zeker niet dik lichaam. Patty ziet er zo ontzettend lekker geil uit dat Bert bijna spontaan klaar komt. Bert buigt met zijn hoofd naar de borsten van Patty en begint die te kussen waarbij hij ook af en toe even op haar tepels zuigt.

Een hand van hem glijdt tussen haar benen die ze als vanzelf wat uit elkaar doet. Bij haar kutje aangekomen laat hij ze tussen haar lipjes heen en weer glijden waarbij hij afwisselend haar klitje even streelt of ze even in haar zeiknatte grotje naar binnen laat glijden.

Patty is weer langzaam aan de lul van Bert aan het trekken en zit met haar ogen dicht zachtjes te kreunen van genot.

Voor even is ze alle ellende van die dag vergeten en voelt ze zich intens gelukkig onder de zachte strelingen van Bert. Dat gelukkige gevoel maakt langzaam plaats voor een steeds geiler gevoel als Bert het tempo van zijn vingers versnelt en steeds harder haar tepels tussen zijn lippen knijpt.

Patty begint steeds luider te kreunen en ook haar lichaam gaat steeds wilder heen en weer tot ze onder het slaken van een luide kreet een heerlijk orgasme krijgt.

Bert laat haar even uitpuffen en zegt dan dat ze dit nog tegoed had voor het verwennerijtje in de gang van voor het eten. Patty zegt dat ze hem dan nog heel vaak zo hoopt te verwennen, want ze heeft dit heerlijk gevonden. Dan geeft Bert haar een dikke zoen op haar mond en zegt dat het nu tijd is om echt te gaan neuken. Ook lachend zegt Bert dat hij dat zeker zal doen en haar het hele weekend als zijn sexslavinnetje gaat neuken.

Patty antwoordt daarop dat ze dan maar gewillig zijn folteringen zal ondergaan, want het betekent wel dat ze dan niet de volgende dag al door Bert zijn huis uit geschopt wordt. Bert zegt dat ze de volgende dag zeker nog bij hem kan blijven en hij haar pas zijn huis uit gooit als hij op haar is uitgekeken en weer iemand anders wil. Toch wel een beetje geschrokken van dit antwoord vraagt Patty nu ernstig wanneer ze dan weg moet.

Nog steeds lachend antwoordt Bert dat een lekker geil sexslavinnetje als zij wat hem betreft nooit weg hoeft. Hij had al langer stilletjes een oogje op haar en is veel te blij dat ze nu naakt naast hem op de bank zit. Patty zegt dat ze hem eigenlijk ook altijd wel leuk heeft gevonden en door alles wat hij deze dag gedaan heeft alleen maar nog leuker is gaan vinden.

Het lijkt haar dus het beste om te stoppen met het gezeur zodat haar meester zijn nieuwe slavinnetje dit weekend eens goed kan misbruiken. Wat haar betreft kan het niet ruw genoeg en er zijn maar heel weinig dingen die ze niet leuk vindt. Dat zijn tepelklemmen, schaamlipklemmen en naalden, want die doen haar alleen maar pijn en poepsex vindt ze ronduit stinken, verder mag Bert wat haar betreft alles bij haar doen wat hij wil.

Bert, die in een beetje jolige bui is, vraagt of ze het dus wel lekker vind om eens een keer helemaal ondergezeken te worden. Bert heeft het zelf altijd maar een vieze bedoening gevonden, maar nu Patty het zo vertelt ziet hij de beelden gewoon voor zich en krijgt hij er zin in om dat sletje zelf ook eens helemaal onder te pissen. Daarna zou hij zich dan af gaan trekken en haar geile bekkie ook nog helemaal onderspuiten met zijn zaad. Hij zegt dan ook tegen Patty dat ze er niet raar van op moet kijken als hij haar op een gegeven moment ook onder gaat pissen, maar even niet.

Nu gaat hij haar gewoon lekker ouderwets in haar kut neuken. Als ze van ruw houdt dan kan ze het wat hem betreft ook ruw krijgen want voor hem is ze gewoon een hoer die met haar kut moet betalen om in zijn huis te mogen wonen. Patty heeft gelukkig in de gaten dat Bert een spelletje aan het spelen is en gaat met haar benen wijd op haar rug op de grond liggen en zegt tegen Bert dat zijn hoer klaar ligt om haar huur te betalen.

Bert komt boven haar, zet zijn harde lul voor haar kut en ramt hem gelijk met een stoot helemaal naar binnen waarna hij Patty ruw heel hard begint te neuken. Terwijl ze hard kermend klaar komt blijft Bert gewoon doorrammen en Patty krijgt dan ook orgasme na orgasme. Als Bert voelt dat hij er ook bijna is trekt hij snel zijn lul uit Patty haar kut, komt overeind en gaat naast haar hoofd hard aan zijn eigen lul staan trekken.

Al heel snel spuiten grote stralen zaad uit zijn lul die het gezicht van Patty bedekken. Patty, die haar ogen even dicht had gedaan voor deze spermadouche veegt het zaad uit haar ogen waarna ze Bert aankijkt en hem lachend vaagt of hij wel durft om kleine meisjes zo onder te spuiten. Bert blijft echter nog even in zijn rol en zegt dat ze zich koest moet houden en haar hoerenbekkie beter kan gebruiken om zijn lul schoon te likken dan er mee te zeuren zoals ze nu doet.

Patty zegt dat ze hem zijn zin maar zal geven en likt hem nog even lekker schoon. Dan pakt Bert zijn inmiddels weer slappe lul vast en kijkt er demonstratief naar. Hij zegt dat zijn lul duidelijk aan een welverdiende rustpauze toe is wat hen de tijd geeft om ook weer een glaasje wijn te nemen. Terwijl Bert de wijn inschenkt gaat Patty even naar de keuken om haar gezicht, dat nog helemaal onder het zaad van Bert zit, een beetje schoon te maken.

Als ze daarna weer naast elkaar op de bank zitten zegt Patty dat het haar op deze manier eigenlijk best wel bevalt om Berts sexslavin en hoertje te zijn. Bert zegt dat het haar dan straks nog beter zal gaan bevallen, want hij is van plan om die lekkere dikke kont van haar ook nog eens goed te gaan neuken.

Opnieuw en onvermijdbaar beweeg ik de bos, maar nu door het midden. Sterker, het is niet ondanks de pijn en vernedering. Gaat het goed dan gaat die duim omhoog, gaat het slecht met je dan gaat hij omlaag. Ik heb amper notie van wie of wat er tegenover me staat. Dus gaat de slagkracht en het tempo omhoog. Daarmee ga ik je slaan.