Bef lessen kutje strelen

31.12.2017

Casual seks Winterswijk

Comments Off on Bef lessen kutje strelen


bef lessen kutje strelen

. Bef lessen kutje strelen wat geschrokken van haar reactie stop ik met beffen en kijk haar aan. Even later komt moeder aangekleed de kamer lekkerekutjes openstaande kut en het valt mij op dat zij een rood hoofd heeft. Als ik dat doe kreunt zij en geniet duidelijk van mijn tong. Dit is voor mij als puber teveel mijn hele lichaam begint te trillen en voel een nieuw gevoel in mijn pik. Geslacht na yoga klas Brutaal wrijf ik nu met twee handen haar tepels en zie hoe een rilling door moeders lichaam gaat.

Bef lessen kutje strelen

GEILE PETRA TIENER EERSTE KEER ANAAL

Schattig stelletje heeft intense sex Romantische lesbische sex onder vrienden Passionele sex bij de openhaard Romantische sex in de keuken Intense lesbische sex in een spa Anale amateur sex in de keuken Romantische seks van koppeltje Romantische seks op het bed Intense stelletjes neukbeurt Hete lesbische sex met twee Italiaanse vrouwen Intens klaarkomen op mijn vriendin haar kutje Gedeelde sensuele douche resultaten in spetterende slaapkamer sex Intense pijpbeurt, intense anale sex Sex lessen van mijn stiefmoeder Romantische seks met Allie Haze en Xander Corvus De dag goed beginne met sex In haar slaapkamer aangekomen begint zij haar blouse los te knopen, als die los is trekt zij hem uit en gooit het op bed.

Haar grote borsten worden alleen door een beha bedekt, maar de vorm en omvang zijn duidelijk te zien. Dan gaan haar handen naar haar rug, maakt de sluiting van de beha los en laat die op de grond vallen.

Ik kijk naar een paar prachtige borsten, haar tepels staan recht vooruit. Weer twijfelt zij even en ik wacht af wat er gaat volgen. Zij maakt haar rok los en gooit die op de blouse die op bed ligt. Nu staat mijn moeder voor mij alleen gekleed in een onderbroek afgezet met kant. Ik stap als in trance naar voren en ga vlak voor haar staan.

Mam pakt mijn hand en legt die op een borst. Als ik met mijn handpalm over een tepel streel vol ik dat die hard wordt en kijk mijn moeder verbaast aan. Zij zegt niets, maar ik hoor dat haar ademhaling versnelt. Brutaal wrijf ik nu met twee handen haar tepels en zie hoe een rilling door moeders lichaam gaat.

In mijn broek is mijn pik tot leven gekomen en drukt tegen mijn spijkerbroek. Met spijt trek ik mijn handen terug van haar warme bollen en wacht af wat er gaat gebeuren. Zij steekt haar duimen tussen het elastiek van haar onderbroek en terwijl zij bukt duwt zij haar onderbroek naar beneden. Als zij gebukt staat zie ik hoe haar grote borsten heen en weer bengelen en raak daardoor nog meer opgewonden.

Mam gaat op bed liggen en ik laat mijn blikken over haar naakte lichaam gaan. Zij is bepaald niet slank maar wel in goede proporties. Mijn zoektocht over haar lichaam stopt bij haar kut die is begroeid met een perfecte toef haar. Haar handen gaan naar haar poes en pakt haar schaamlippen vast en doet die uiteen. Zij houdt dan met twee vingers haar lippen van elkaar en wijst met haar andere hand haar pisgaatje aan.

Tot mijn verbazing zie ik hoe moeder reageert alsof zij onder stroom staat. Als ik onder aan de trap sta hoor ik hoe zij begint te kreunen. Niet begrijpend wat er gebeurt loop ik naar de keuken en schenk twee kopjes thee in. Even later komt moeder aangekleed de kamer binnen en het valt mij op dat zij een rood hoofd heeft.

Na de thee ga ik naar mijn vriend. Na het avondeten drinken moeder en ik koffie en als ik naar haar kijk komt het beeld van de middag weer terug. Om er niet aan te denken zet ik de televisie aan en samen kijken wij naar het geboden programma.

Als de gordijnen dicht zijn vertelt moeder dat een pik niet alleen gebruikt wordt om te plassen. Ik weet niet beter te doen dan schuchter te knikken.

Vragend kijk ik haar aan en zij begrijpt hieruit dat ik echt onwetend ben. Zonder verder iets te zeggen staat zij op en komt op mij af. Zenuwachtig maar erg nieuwsgierig wat er komen gaat doe ik wat zij zegt. Van de zenuwen hangt hij slap en ik schaam mij toch wel door de vreemde situatie. Even later sta ik alleen gekleed in een T-shirt. Moeder pakt mijn half slappe pik in haar hand alsof zij hem weegt. Als ik kijk zie ik hoe hij groeit in haar warme hand. Zij trekt de voorhuid naar achteren.

Moeder kijkt mij even recht in mijn ogen, dan bukt zij en voel ik haar lippen mijn stam omsluiten. Haar hand maakt nog steeds trekkende bewegingen, haar mond zuigt aan mijn staaf en haar tong speelt een goddelijk spel met mijn eikel.

Dit is voor mij als puber teveel mijn hele lichaam begint te trillen en voel een nieuw gevoel in mijn pik. Alles wat uit mij pik is gekomen wordt door moeder doorgeslikt. Ik knik en probeer op adem te komen. In de keuken schenkt moeder wat te drinken in. Ik haal mijn badjas en trek die aan. Weer kijken wij televisie en ik geniet van de cola.

Na een uurtje staat moeder op en voor mijn verbaasde ogen begint zij zich uit te kleden.

Bef lessen kutje strelen