Sex met kleren dildo sletjes

11.03.2018

Bordelen Almelo

Comments Off on Sex met kleren dildo sletjes


sex met kleren dildo sletjes

Soppen op een natte kut. Tot de wortel in het zeiknatte gleufje. Blondje slaat geen gaatje over. Eenzaam meisje smacht naar aandacht. Lida en haar naturel borsten. Geile homevideo van exotisch snoepje en haar plastic vriend. Mollige Mathilda laat zich lekker gaan op de sybian.

Chubby 20 verwent haar zeiknatte doos. Roodharig sletje kamt haar poesje. Stiefzus laat emoties de vrije loop. Laat je natte gleufje eens zien , stouterd.

Mooi brunette met stijlvolle dildo laat strakke kutje spuiten. Roodharig sletje werkt even de administratie bij. Harig kutje gaat solo naar de climax. Sexy Shay laat haar welgevormde lichaam zien. Hollands amateurtje uit de kleren achter webcam. Jonge geildoos snoept van haar eigen sappen.

Ik begin de koffer uit te pakken waar de spullen in zitten die U mij heeft opgedragen mee te nemen: U kijkt lachend naar de voorwerpen op de tafel en pakt de dildo op. U graait in Uw tas en haalt een dildo van wel zes centimeter doorsnede en dertig centimeter lengte tevoorschijn.

Ik besef me dat dit de dildo is waar ik U vroeger zo mee misbruikt heb. Vlug kleed ik me uit en vouw mijn kleren netjes op. U stapt op me af en doet me de halsband om, nu ben ik echt van U. Ik schaam me een beetje omdat ik nu al een enorm stijve lul heb. Dat is U ook niet ontgaan en U werpt er kort een blik op.

Ik weet niet wat ik terug moet zeggen en besluit te zwijgen. Dat bevalt U duidelijk niet en U geeft me een klap in mijn gezicht. Ik doe wat U zegt. Als ik klaar lig pakt U wat touwen en bindt U mijn armen en benen vast. Ik kan geen kant meer op. U pakt twee tepelklemmen en zet ze op mijn tepels.

Onmiddellijk schiet de pijn door mijn lichaam. Dit is eigenlijk niet wat ik wil, maar ik weet dat ik het verdiend heb, U heeft nog een rekening te vereffenen. U trekt Uw broek en slipje uit en klimt bovenop mij, U zet Uw dijen naast mijn hoofd en laat mij op een afstand van twintig centimeter naar Uw kutje kijken. Het komt me bekend voor, maar ik heb het nooit vanuit deze positie gezien.

Langzaam zakt U naar beneden en U duwt Uw kutje tegen mijn mond. Gulzig begin ik mijn werk te doen, als een echte slet. Ik hoor U zachtjes kreunen en zie de dominante blik in Uw ogen. Dit is wat ik al zo lang wilde. Dan gaat U iets naar voren, zodat mijn tongetje als vanzelf Uw kontje in gaat. Wow, wat voelt dit onderdanig , mijn Meesteres haar kontje te likken. Ik verwen U alsof mijn leven er vanaf hangt. Als U het genoeg vind stopt U en loopt naar de tafel.

U komt terug met de zweep. U begint eerst zachtjes te slaan, op mijn buik, iets naar boven, op mijn tepels die al enorm veel pijn doen. Ik moet moeite doen om niet te schreeuwen van de pijn. Dan gaat U naar beneden, naar mijn nog altijd stijve lul. U pakt hem beet, meteen gaat er een scheut van genot door mijn lichaam, maar dat wordt al snel afgestraft met een zweepslag. Ook mijn ballen worden niet overgeslagen en al snel kan ik een schreeuw niet onderdrukken.

Dat heb je toch wel voor me over? Ik vraag me af waar ik aan ben begonnen. Ik bedenk me dat U gelijk heeft, dat ik nog een hoop tegoed heb. U maakt me los en beveelt me om op handen en knieën op bed te gaan zitten.

Dan pakt U de zweep weer en begint mijn kontje te bewerken. Ook daar gaat U weer door tot hij helemaal rood is. Ik heb inmiddels besloten mijn stem maar de vrije loop te laten en schreeuw het uit, tot Uw genoegen. Ik voel hoe een vinger mijn kontje in gaat, weer terug gaat en hoe er dan twee vingers in gaan. Het doet best pijn zo zonder glijmiddel, maar daar lijkt U zich niets van aan te trekken.

U gaat steeds sneller bewegen en ik wordt weer bloedgeil. Een scheut pijn maakt zich meester van mij en ik voel een traan langs mijn wang lopen. Als de buttplug stevig op zijn plek zit gaat U weer verder met de zweep, maar dit keer wordt mijn pik niet meer slap.

Ik moet op mijn rug gaan liggen en U bindt mijn armen en benen weer vast. U gaat weer op mij zitten, maar dit keer boven mijn pik. U laat mijn pik langzaam Uw kutje in glijden en ik moet enorm mijn best doen om niet nu al klaar te komen. U begint langzaam te bewegen en trekt dan de klemmen van mijn tepels, de pijn is bijna niet uit te houden, maar gelukkig gaat U nu steeds heftiger op en neer.

Terwijl U zo met mij bezig bent voel ik de buttplug in mijn kontje, ik voel mij gevuld, gebruikt, als een echte slet. Dan stopt U met neuken en maakt mijn benen los.

Sex met kleren dildo sletjes

Sex met kleren dildo sletjes

Sex met kleren dildo sletjes Ik dacht terug aan gisteravond en aan wat er allemaal was gebeurd en glimlachte in mezelf. Meteen stopte ze met rijden en bleef als versteend op me zitten, zodat ik het iets makkelijker kreeg met het verwennen van haar klit. Fiona maakt vandaag een botergeil filmpje voor op haar website. Goed figuur, altijd mooie, dure kleding aan. Paniek maakte zich van me meester, ik wilde weg, NU… maar ik kon geen kant op. Ik besef me dat dit de dildo is waar ik U vroeger zo mee misbruikt heb. Wederom een erg geile dildo .