Kik seks de juf neuken

02.01.2018

Bordelen Almelo

Comments Off on Kik seks de juf neuken


kik seks de juf neuken

We wisten dat hier niemand kwam en dus begonnen we vol te tongen. Toen trok ik mijn zwembroek en onderbroek uit en juf Kim deed haar bikini pakje uit. We waren nu allebei helmaal naakt. Juf Kim begon mij heerlijk af te trekken. Ahh trekken Kim, trekken babe. Juf Kim stak mijn staaf in haar mondje en ze kreeg er een gratis lading sperma bij. Ik trok me nog snel even af, en toen ik kwam, kwam alles op haar geile pornogezicht. Daar werd ik zo geil van dat ik mijn lul in haar mond stopte en ze me weer klaarpijpte.

Nu was het haar beurt om te genieten dus ik ging haar beffen. Ze kwam vrij snel klaar. Ook het vingeren had weinig zin, want ook dit was zo gebeurd.

Ik had juf Kim neergelegd met haar benen wijd. Juf Kim kreunde terwijl ik mezelf rustig aftrok, mag ik jouw alsjeblieft neuken?? Ze had nog geen antwoord gegeven of ik was al bezig met het likken van haar heerlijke tieten. Natuurlijk mag dat schat. Dus ik zette mijn penis in het genotsgleufje van juf Kim. Ik begon te stoten en we konden lekker hard kreunen, want niemand hoorde ons.

Dat maakte het nog geiler. Ik pompte en pompte en kon in die positie ook lekker tongen met juf Kim. Dat deden we ook. Ik keek haar aan en ik hijgde. Ahh Juf Kim, je ziet er heerlijk uit, jij ziet er uit als iemand die elke dag geneukt wil worden en moet worden. Dat klopt hijgde ze. Wil jij dat doen? Natuurlijk lekkere milf van me. Ik stootte nog even door en toen kwam de sperma in haar kutje terecht. Ahh Kim, kreunde ik. Wat ben ik weer heerlijk klaargekomen in jou.

Toen hadden we een zacht stukje gezocht, want juf Kim moest natuurlijk ook nog doggystyle genomen worden. Ik sloeg haar op haar heerlijke kont. Ik zei nou Juf Kim, nu gaat het gebeuren, het moment waar ik al zolang van droom. Ik ga jou lekker doggystyle nemen. Het was maar goed dat ik een condoom bij me had dacht ik zelf maar juf Kim dacht daar anders over.

Nee joh, doe weg, zonder condoom neuken is toch veel geiler. Dat klopt zei ik. Dus ik ram mijn lul in haar kont en begin te stoten. Bij iedere stoot kreunt ze harder. Aah dit is geil hijgt ze. Dus ik stootte nog harder en we kreunen allebei van geluk.

Toen ik uiteindelijk kwam heb ik nog een harde kreun gelaten Ahh Juf Kim!! Nu, dinsdagavond zou ik even alleen gaan, omdat mijn vrouw nog een andere afspraak bleek te hebben. Bij het schoolplein aangekomen, zag ik in de verte al een blonde dame staan op hoge sexy hakken. Dichterbij gekomen bleek het juf Mascha te zijn, welke ook nog eens een prachtige galajurk droeg. Integendeel de stijlvolle, elegante jurk had een mooie diepe V-hals en daardoor kwamen haar parmantige prammen en voorkomen nog meer tot hun recht.

We begroeten elkaar vriendelijk en nadat ze de deur had geopend volgde ik haar op de voet naar haar klaslokaal. Op zich al enerverend genoeg, daar de heupjes al wiegend van hakje naar hakje overstapten, en ook de forse memmen al dansend in het jurkje gedwongen werden dit ritme te volgen. We bleken de enige te zijn, daar juf vanwege omstandigheden ook wat afspraken had moeten verschuiven. Na plaats te hebben genomen aan haar bureau, konden mijn manlijke hormonen het niet laten mij de uitspraak te ontlokken: U ziet er geweldig stijlvol en sexy uit!

Ze keek mij verschrikt en intens verdrietig aan en begon onmiddellijk onbedaarlijk te huilen. De tranen rolden in stralen over haar wangen. Ik gaf haar een tissue en toen ook dan niet hielp, stond ik op, ging naast haar staan om haar te troosten en kreeg daar onbedoeld een mooi inkijkje in haar weelderige decolleté met borsten die door het gesnik weer alle kanten op werden gesmeten.

Langzaam kwam juf tot bedaren en stamelde snikkend: Ze draaide zich om, keek omhoog om mij aan te kijken en kon de bobbel in mijn broek onmogelijk missen. Ik was volledig kansloos, liet mijn handen naar beneden glijden en hielp juf weer op de been.

Toen ze achterwaarts tegen mij aan kroop, begon ik liefdevol haar nek te kussen en te masseren en gleed langzaam af met mijn handen over de stof van de jurk naar haar ferme meloenen. Ik greep ze enthousiast stevig vast en begon ze teder te kneden. Naar mate ik mij meer richtte op de tepels, en deze steeds rechter op kwamen te staan, ging het gesnik over in een zwaardere hijgende ademhaling en een licht aandoenlijk gekreun.

Er verscheen zelfs weer een lieve glimlach op haar van make-up doorlopen natte gezichtje. Gebiologeerd door de grote borsten , besloot ik die te bevrijden uit het nauwsluitende strapless jurkje om het mogelijk te maken de prachtige tepels te likken en er heerlijk op te kunnen zuigen.

Hiervoor trok ik het jurkje tot over de borsten naar beneden, waarna deze in hun volle glorie van hun vrijheid konden genieten en mij daarbij uitdagend aankeken met hun twee puntige lichtbruine ogen. Een pracht gezicht zoals die twee mij aankeken, zeker wel twee keer het formaat van die van mijn vrouw! Terwijl ook mijn stijve voelbaar in mijn broek mee genoot, begon ik de tepels rondom te likken en er aan te zuigen.

Juf begon kronkelend onder mijn tong nog zwaarder te ademen en te hijgen en liet mij fluisterend weten: Deze lerares wilde meer, snel meer dat was wel duidelijk! Ik liet haar zittend plaatsnemen op haar bureau, spreidde de slanke benen en stroopte langzaam het jurkje op richting haar middel. Juf had klaarblijkelijk ook haar vriendje willen verwennen en had daar haar niet direct zichtbare uitrusting ook op aangepast. Een prachtige kale doos, met smalle schaamlippen en zoals het er naar uitzag een zeer nauw neukgleufje was zichtbaar geworden.

Maar goed, kinderen had ze niet, dus die konden dat extra genot wat dat aangaat in ieder geval nog niet verwoest hebben. Ik plaatste mijn tong op de buitenste lippen en begon deze ritmisch en met een eenduidig tempo te likken. Langzaam zwollen deze op en werd haar schitterende poes natter en natter, wat ook bleek uit het toenemende tevreden gehijg en gekreun boven mij. Het was een fijn gevoel, juf onder mijn handen langzaam weer zien op te bloeien. Ik besloot dan ook er nog een stukje genot aan toe te voegen.

Ik plaatste twee vingers over de lippen waar het speeltje zat verborgen, en duwde behoedzaam de roze schaamlippen opzij om mij er toegang tot te verschaffen. Met de binnenzijde van mijn lippen begon ik voorzichtig het kapje van de clitoris te masseren.

Extreem voorzichtig zelfs, want het is uiterst gevoelig en dat openbaarde zich al snel uit de kronkelende bewegingen die het in het vrouwenlichaam teweeg bracht. Ze kermde en kreunde het luidruchtig uit, greep regelmatig mijn hoofd met de kleine warme vrouwenhandjes en stuurde bij voor nog meer genot. Deze enorme geestdrift bracht mij op het idee, er voor deze jonge deerne vol voor te gaan!

Gezien de leeftijd, achtte ik haar fitte lichaam zonder meer instaat meerdere orgasmen te kunnen verwerken. Ik bleef haar, van het geil kwijlende vagina, dan ook likken en zuigen en stak gelijktijdig drie vingers door de nauwe ingang. Deze gingen op weg om haar G-spot te activeren.

De beide vingers werden bijna afgekneld door de strak gespannen spieren van het in vuur staande druipende holletje, toen ik wat dat betreft beet leek te krijgen. Juffie wist niet meer hoe ze het had bij stimulatie van haar G-spot en dreigde bijna flauw te vallen. Trillen, schokken en schreeuwen als een bezetene, was de reactie op de golf van extase die door haar nog jonge lichaam gierde.

... Kik seks de juf neuken

Juf had klaarblijkelijk ook haar vriendje willen verwennen en had daar haar niet direct zichtbare uitrusting ook op aangepast. Een prachtige kale doos, met smalle schaamlippen en zoals het er naar uitzag een zeer nauw neukgleufje was zichtbaar geworden.

Maar goed, kinderen had ze niet, dus die konden dat extra genot wat dat aangaat in ieder geval nog niet verwoest hebben. Ik plaatste mijn tong op de buitenste lippen en begon deze ritmisch en met een eenduidig tempo te likken. Langzaam zwollen deze op en werd haar schitterende poes natter en natter, wat ook bleek uit het toenemende tevreden gehijg en gekreun boven mij. Het was een fijn gevoel, juf onder mijn handen langzaam weer zien op te bloeien. Ik besloot dan ook er nog een stukje genot aan toe te voegen.

Ik plaatste twee vingers over de lippen waar het speeltje zat verborgen, en duwde behoedzaam de roze schaamlippen opzij om mij er toegang tot te verschaffen. Met de binnenzijde van mijn lippen begon ik voorzichtig het kapje van de clitoris te masseren. Extreem voorzichtig zelfs, want het is uiterst gevoelig en dat openbaarde zich al snel uit de kronkelende bewegingen die het in het vrouwenlichaam teweeg bracht. Ze kermde en kreunde het luidruchtig uit, greep regelmatig mijn hoofd met de kleine warme vrouwenhandjes en stuurde bij voor nog meer genot.

Deze enorme geestdrift bracht mij op het idee, er voor deze jonge deerne vol voor te gaan! Gezien de leeftijd, achtte ik haar fitte lichaam zonder meer instaat meerdere orgasmen te kunnen verwerken. Ik bleef haar, van het geil kwijlende vagina, dan ook likken en zuigen en stak gelijktijdig drie vingers door de nauwe ingang. Deze gingen op weg om haar G-spot te activeren. De beide vingers werden bijna afgekneld door de strak gespannen spieren van het in vuur staande druipende holletje, toen ik wat dat betreft beet leek te krijgen.

Juffie wist niet meer hoe ze het had bij stimulatie van haar G-spot en dreigde bijna flauw te vallen. Trillen, schokken en schreeuwen als een bezetene, was de reactie op de golf van extase die door haar nog jonge lichaam gierde. Daarna haalde ik rustig de drie van vrouwengeil druipende vingers uit haar doos, ging voor haar staan en hield mijn 24 cm lange staaf voor haar mond.

Nu mocht de lerares zelf les gaan geven! Mascha sprong overeind en greep instinctief de degen en begon glimlachend van oor tot oor met pijpen. Eerst werden de zenuwen van de eikel met de tong gestimuleerd en al vlot daarna verdween mijn lans volledig in haar mondje. Althans dat was haar inzet geweest. Op driekwart van de schachtlengte kokte ze plots hevig. Maar deze blonde kanjer was voor geen kleintje vervaard. Ze kantelde het koppie met heldere twinkelende blauwe ogen nog iets meer naar achteren, slikte een keer en duwde haar mond volledig tot aan de stam over de schacht.

Een enorme glimlacht verscheen op haar gezicht, alsof die wilde zeggen: Daarbij zo nu en dan afgewisseld met aangenaam sabbelen aan mijn bungelende ballen.

Kreunend, hijgend en zwetend werd mijn lichaam door de opgewekte elektrische stootjes in mijn lichaam in extase gebracht van puur genot. Plagerig liet ik een paar keer enkel de schaamlippen de eikel omsluiten en trok de lul weer terug. Plots voelde ik een paar scherpe nagels in mijn billen en trok juf mijn staaf met geweld vol naar binnen. Ja, nu had ze die 24 cm lange roede er dan wel tot de stam ingeramd, maar dat leek toch iets te veel van het goede.

Ze keek mij met een lichtjes van pijn vertrokken gezicht aan. We genoten volop van elkanders driften en lichaam. Ik nam mijn aangename werkzaamheden weer op, en neukte rustig verder in de steeds natter wordende toverdoos.

De stevige billen ketsten alle kanten op en het spelen met de hangende en slingerende enorme tieten met rechtopstaande tepels was voor ons beiden geweldig opwindend en geil! Al snel was ons wederzijds gehijg, geschreeuw, gekronkel en enthousiasme weer op top niveau!

Wit van geil waren de schaamlippen en pik, het liep langs de benen van juf op het er onder liggende kinderspeelkleed. Onverwacht trok ik mijn aalgladde en drijfnatte roede terug en plaatste die voorzichtig tegen haar tweede gaatje. Geruststellend legde ik mijn twee warme handen liefdevol op haar door het ketsten ietwat rood geworden heupen en mompelde: Eerst stribbelde dit nog wat tegen, maar met enige voorzichtige minder diepe stootbewegingen, gleed mijn staaf er uiteindelijk tot mijn kruis toe in.

Langzaam pompend werd juffie helemaal gek, temeer daar ik onderwijl haar voorbumpers betaste en gelijkertijd met de andere hand haar klitje, en de van wit vrouwengeil druipende neukgrot inwendig masseerde. Plots kwam juf schokkend en trillend op de benen voor de tweede maal explosief klaar en leek met haar handpalmen het kindertoestel zowat uit elkaar te scheuren!

Ze gilde het uit, wat in de lege klas tot in drievoud nagalmde. Dat maakte het nog geiler. Ik pompte en pompte en kon in die positie ook lekker tongen met juf Kim. Dat deden we ook. Ik keek haar aan en ik hijgde.

Ahh Juf Kim, je ziet er heerlijk uit, jij ziet er uit als iemand die elke dag geneukt wil worden en moet worden. Dat klopt hijgde ze. Wil jij dat doen? Natuurlijk lekkere milf van me. Ik stootte nog even door en toen kwam de sperma in haar kutje terecht. Ahh Kim, kreunde ik. Wat ben ik weer heerlijk klaargekomen in jou. Toen hadden we een zacht stukje gezocht, want juf Kim moest natuurlijk ook nog doggystyle genomen worden. Ik sloeg haar op haar heerlijke kont. Ik zei nou Juf Kim, nu gaat het gebeuren, het moment waar ik al zolang van droom.

Ik ga jou lekker doggystyle nemen. Het was maar goed dat ik een condoom bij me had dacht ik zelf maar juf Kim dacht daar anders over. Nee joh, doe weg, zonder condoom neuken is toch veel geiler. Dat klopt zei ik. Dus ik ram mijn lul in haar kont en begin te stoten. Bij iedere stoot kreunt ze harder. Aah dit is geil hijgt ze. Dus ik stootte nog harder en we kreunen allebei van geluk.

Toen ik uiteindelijk kwam heb ik nog een harde kreun gelaten Ahh Juf Kim!! En heb al mijn sperma in haar grotje gespoten. En vond je het geil juf Kim?? Die avond zei Kim tegen haar man dat ze even ging wandelen en ik zei tegen mijn ouders dat ik even over de camping liep. Maar Nee hoor, juf Kim en ik hadden dit afgesproken en gingen nu op het zwembad die was nu gesloten lekker neuken. We hebben vanaf die dag iedere dag samen geneukt, ook op school in de pauze in de wc en wel eens in de gymzaal.

En na sluitingstijd heb ik juf Kim iedere dag midden op de gang keihard in haar kont genomen. En in de lerarenkamer op de tafel heb ik haar ook heel vaak doogstyle geneukt. Iedere dag neuken, neuken, neuken met die heerlijke, geile juf Kim. Beffen , Buiten , Creampie , Vingeren. E-mailadres Niet zichtbaar Verplicht. Home Verhaal schrijven Polls Links Contact. Sexverhalen Board Gratis Geile Sexverhalen.

Gun je seksleven een boost! Schrijf je vandaag nog in bij Novamora en vindt discreet een spannende date. Verrassing van twee juffen Hoi, mijn naam is Johan. Ik ben 16… Een onverwacht bezoek Ik ben een man van rond de 55… Seks na de finale Na de finale van het EK voetbal in… Ontspanning na een zware werkdag Ik werk sinds kort bij fox sports.

Het… Goede vriend Sinds afgelopen weekend heb ik iets nieuws geleerd….

11 nov Sex in alle categorieën - sexfilms, natte kutjes, vrouwen neuken, geile . Trio met 2 dames 44 Telefoonsex · Webcams · Whatsapp, sms & kik. Sex .. massage dating De Juf Neuken Gratis Daten Online De Hulst Webcam Sex. Kik sex contact gratis anale s. Posted on Neuken groningen blote borsten neuken. kik sex contact Slank toekomstig subje gezocht inwoning Gevraagd: Sex zonder condoom Massage sex date gezocht. Strenge Oude man beft neuk je juf. Neuken verhalen, erotische massage kalmthout. Ik zei nou Juf Kim, nu gaat het gebeuren, het moment waar ik al zolang van droom. Popular Search Terms seks verhalen geile verhalen neukverhalen neuk verhalen Geile meiden kik.

Kik seks de juf neuken

Kik seks de juf neuken